Hergebruik, Recycle en Verheug je met Elcinco Metalen!

Elcinco logo

Heb je je ooit afgevraagd wat je moet doen met al dat rondslingerende schroot? Zo ja, kijk dan niet verder dan Elcinco Metalen! Bij Elcinco Metalen maken we het je gemakkelijk om je schroot te recyclen en ervoor betaald te krijgen. Ongeacht de grootte of het type metaal, wij zijn er om je te helpen. Lees verder voor meer informatie over hoe het recyclen van schroot zowel jou als ons milieu ten goede kan komen.

Elcinco Metalen

Wat gebeurt er met je schroot?

Als je bij Elcinco Metalen je schroot naar ons brengt, doorlopen we een proces van sorteren, versnipperen en schoonmaken. Het sorteerproces wordt gebruikt om alle verschillende soorten metalen die door klanten zijn ingebracht te scheiden. Dan vindt het shredderproces plaats, waarbij grote stukken metaal worden verkleind. Tenslotte helpt het reinigingsproces om alle onzuiverheden uit de metalen te verwijderen, zodat ze goed gerecycled kunnen worden. Als dit klaar is, betalen we je voor je schroot! Maar waarom zou je je schroot bij Elcinco Metalen laten recyclen?

Waarom je je metaalschroot bij ons zou moeten recyclen

Je schroot bij ons recyclen heeft veel voordelen. Ten eerste is het een milieuvriendelijke manier om metalen te verwijderen, in plaats van ze weg te gooien of ze jarenlang op stortplaatsen te laten liggen. Verder vermindert het recyclen van je metalen ook het energieverbruik en de koolstofuitstoot tijdens het productieproces, omdat er minder behoefte is aan nieuwe materialen waarvan weer nieuwe producten moeten worden gemaakt. Tot slot, als je ervoor kiest om je metalen bij ons van Elcinco Metalen te recyclen, word je financieel beloond! Je verdiensten kun je zelf uitrekenen, bekijk voorafgaand aan jouw bezoek onze schrootprijzen. Wij bieden concurrerende prijzen voor alle soorten metalen en bieden onze klanten contante betalingen ter plaatse.

Schroot recyclen is niet alleen goed voor het milieu; het kan ook jou ten goede komen! Bij Elcinco Metalen zorgen we ervoor dat er voor onze klanten wordt gezorgd door concurrerende prijzen en contante betalingen ter plaatse te bieden. Dus als je op zoek bent naar een manier om wat extra geld te verdienen en tegelijkertijd moeder natuur te helpen, kom dan vandaag nog bij ons langs! Wij beloven dat je door je metaalschroot bij ons te recyclen zowel jezelf als ons milieu een goed gevoel krijgt over deelname aan iets groots positiefs – reuse, recycle & rejoice!