Tuinontwerp aanleg

Het aanleggen van grote of kleine tuinen, vereist een professionele werkwijze. Cyprès Tuinen wil u hierin graag van dienst zijn. Hoe
onze werkwijze is kunt u hieronder lezen.

Allereerst beginnen wij met een inventarisatie van uw bestaande tuin. Er wordt dan gekeken wat er eventueel geschikt is voor
hergebruik. Dit geldt voor alles wat in uw tuin aanwezig is. Vervolgens wordt de basis gelegd; het grondwerk. Dit kan zowel handmatig als machinaal worden uitgevoerd.

Daarna worden volgens het detailontwerp de juiste contouren uitgezet en worden er eventuele hoogteverschillen aangebracht. Als deze fase is afgerond kan worden begonnen met het inrichten en het aankleden van het “framewerk”, al dan niet voorzien van elementen.
Als laatste planten wij de bomen, de struiken en het gras; het groene geraamte van de tuin. Bodembedekkers en (vaste) plantjes maken het geheel af en zorgen voor de finishing touch.

Wilt u van uw “groene kamer” blijven genieten, dan zal deze ook regelmatig onderhouden moeten worden. Ook hierin kan Cyprès Tuinen u van dienst zijn.