Houtwerken

Met een walbeschoeiing creëert u meer ruimte in uw tuin. Cyprès Tuinen vult het aflopende talud naar het water met grond op, hetgeen uw perceel tot wel enkele meters verlengt. De hoveniers leggen ook veranda’s aan. Mooie houten oplossingen waarop u heerlijk kunt relaxen.

De vakmensen van Cyprès Tuinen heien hardhouten palen voor de walbeschoeiing in het water. Dit gebeurt met minikranen, waarmee ze in vrijwel iedere achtertuin kunnen komen. De houtsoort voor de beschoeiing is meranti. Dat is duurzaam en vergt geen onderhoud. Door het gebruik van grondankers blijft de walbeschoeiing altijd op zijn plaats.

De vlonders van Cyprès Tuinen zijn ook gemaakt van duurzame houtmaterialen. De antislipplanken zijn geschikt voor steigers, terrassen boven of langs het water en zelfs voor balkonbekleding. Bij het plaatsen van vlonders bij het water, zijn heipalen gewenst. Met een handmachine gaan deze palen de grond in. Er komt dus geen kraan aan te pas. Op de vlonders zijn veel variaties mogelijk. Bijvoorbeeld in de vorm van boombakken, gecombineerd met natuursteen of in de toepassing als trap. Bespreek gerust uw wensen met Cyprès Tuinen.