Erfafscheidingen

Groene hagen, moderne staalmatten of houten schuttingen. Voor iedere smaak en iedere tuin heeft Cyprès Tuinen een pasklaar advies. Het hoveniersbedrijf heeft volop keus in erfafscheidingen.

Cyprès Tuinen is gespecialiseerd in het leveren van volwassen hagen. Hagen met een hoogte van twee meter. Zo heeft u direct een smalle, dichte afscheiding. Kies de plantsoort die bij u en uw tuin past: laurier, beuk, haagbeuk, conifeer of vuurdoorn. Het plaatsen van een kant-en-klare haag kan ook. Cyprès Tuinen is dealer van Mobilane. De Mobilane haag bestaat uit een stalen hekwerk dat geheel is begroeid met planten. De planten staan in potgrond in een biologisch afbreekbare bak.

Cyprès Tuinen is verder dealer van Noistop geluidsschermen. Het geluidswerende tuinscherm van gegalvaniseerde staalmatten of houten lamellen bevat isolatiewol. Dit dempt geluidsoverlast van bijvoorbeeld verkeer. Aangekleed met slinger- en klimplanten heeft u een groen hek dat rust geeft.

Het hoveniersbedrijf kan erfafscheidingen van iedere houtsoort plaatsen. Schuttingen van duurzaam red cedar tot lariks houtdelen. Of heeft u liever draadstaalmatten bekleed met heidematten en begroeid met klimplanten? Populair zijn ook de staalmatten gepoedercoat in iedere gewenste kleur en gevuld met natuursteen in verschillende kleuren en maten.